Fără niciun dubiu, evenimentele outdoor sunt o experiență inedită atât pentru participanti, dar și pentru organizatori. Evenimentele Outdoor au farmecul lor.

Vremea fiind încă superbă, te invităm să iei în calcul un eveniment outdoor pentru echipa ta. Iată ce tipuri de evenimente poți organiza la Lagoo:

# TEAMBUILDING OUTDOOR

Un eveniment outdoor merge mână în mână cu energia și sinergia echipei tale. Să organizezi un teambuilding outdoor pe lângă faptul că poate fi cu adevărat impresionant, ajută la deconectarea de birou dar oferirea unei experiențe cât se poate de inedite.

De exemplu, poți să le oferi colegilor tăi experiența unui treasure hunt, fie el digital sau clasic. Aceștia au parte și de adrenalină, fiind sub presiunea timpului. Au de îndeplinit misiuni creative de echipă sau de răspuns la întrebări ghidușe.

De asemenea, se pot organiza ateliere cu activități sub forma unui campionat intern sau o olimpiadă, iar la finalul acestuia să existe o ceremonie de premiere. Activități ușor sportive sau brainy ce îți provoacă întreaga echipă.

Ce ai spune să ai parte de ateliere de lucru creative? Se spune că devenim mai liberi și mai creativi atunci când ne conectăm cu natura. Poți să îți provoci colegii să creeze un tablou uriaș, inspirat fie din cultura organizațională, fie din viziunea companiei sau noile direcții. Ulterior, acest tablou poate fi expus pe holurile companiei sau în sala de ședințe. Sau un chain reaction uriaș? Sau o cursă cu mașini de tip wacky races?

evenimentele outdoor farmecul lor

# COMPANY DAY

Dacă tot e toamnă poate fi chiar Oktober Fest-ul companiei tale. Adună-i pe toți pentru o zi cu relaxare, jocuri, muzică și voie bună.

O zi în care poți organiza aniversarea companiei tale sau o zi în care combini utilul cu plăcutul – o jumătate de zi cu o mini-conferință, urmată de o zi cu inflatables fun și jocuri ale copilăriei.

evenimentele outdoor farmecul lor

# PETRECERE OUTDOOR

Te invităm să faci următorul exercițiu de imaginație cu noi: o scenă, lumini colorate, sonorizare perfectă, un show muzical și mulți oameni adunați în fața scenei dansând până-n zori.

Nu, nu este scena unui festival autohton ci poate fi echipa ta care se bucură de o petrecere outdoor până în zori.

Cu un decor pe măsură poți avea vibe-ul de la burning man chiar acolo sau zorii zilei să-i prindă pe colegii tăi dansând alături de răsăritul ce iese timid de lângă lac. Ce poate fi mai wow decât o gașcă mare de oameni care petrece până la răsărit?

evenimentele outdoor farmecul lor

# PICNIC ȘI FAMILY DAY

Adună-i pe toți, cu mic cu mare. Echipa ta cu echipele lor. Organizează o zi în care îi scoți pe toți la un mare picnic.

Pentru că în spatele fiecărui coleg de al tău stă o familie minunată și un sprijin pentru performanțele lor, invită-i pe toți la un Picnic. Poți avea zone dedicate pentru fiecare: jocuri pentru adulți cu gonflabile, fotbal sau volei, spații de relaxare cu hamace și bean bags și zone de joacă pentru copii cu trambuline, baloane de săpun uriașe, teatru pentru copii sau ateliere creative.

Cum vrei să arate septembrie pentru echipa ta? Ce evenimente outdoor planuiesti?