Într-un articol anterior am povestit despre Generația Y și schimbările pe care aceasta le aduce industriei nunților. Astăzi povestim despre Generația Alpha și cum le putem oferi libertatea și amintirile de care Generația Y s-a bucurat: Inflatables FUN, natură și chicoteli.

De câte ori ai simțit nevoia să lași copilul din tine să evadeze? Și de câte ori s-a întâmplat să nu poți face asta?

Știm cu toții cât de importantă este distracția în natură, mai ales când se poate desfășura vara, pe marginea unui lac, într-o oază verde de relaxare la doar 20 de minute de București.

Lagoo Snagov te ajută să te relaxezi, dar și copiii tăi au șansa să dea frâu liber distracției în aer liber.

Generația Tech, nativii digitali, generația cu telefoane și tablete în mână, sau generația Alpha, este generația cu cel mai mare grad de dezvoltare al copiiilor de până acum.

Însă, cu toată această tehnologie, este important ca cei mici să se descopere pe sine şi să înveţe despre ceea ce îi înconjoară, iar joaca în natură este una dintre cele mai frumoase metode de a le face.

Urmează una dintre cele mai călduroase perioade din an, o sărbătoare națională sărbătorită cu mic, cu mare și multe zile pline de distracție.

generatia-alpha-joacaTocmai de aceea, începând cu 15 august te așteptăm la Lagoo Snagov!

De ce să nu te răcorești pe marginea lacului Snagov, unde copiii tăi se pot juca atât în aer liber cât și într-o zonă de joacă special amenajată pentru ei.

Bar & Grill Lagoo va fi deschis începând cu ora 12:00  (meniu – vestiții burgers, salate de vară (Caesar, grecească, bulgărească), barbeque, răcoritoare).

Doritorii pot închiria caiac & canoe din cadrul centrului de agrement, putând fi organizate și plimbări pe Lacul Snagov cu vaporașul.

 

generatia-alpha-joaca