Acest eveniment special are nevoie și de o strategie de social media. Trăim o realitate care se întâmplă și pe Facebook, Instagram sau Snapchat. Dacă planul vostru este ca și evenimentul vostru să fie prezent pe rețelele de socializare, îți recomandăm să iei atitudinea unui Social Media Manager și să pui la cale o companie superbă ce rămâne prezentă pe platformele de socializare.

Am stat de vorbă cu oamenii noștri de Social Media și Content Creation despre cum îți poți crea o campanie potrivită evenimentului tău, așa că ia un creion și o agendă și noteză următoarele idei.

Hashtag

Crează unul special pentru acest eveniment și folosește-l pe invitații, pe mărturii, în postările din cadrul evenimentului de pe Facebook sau în orice mod creativ ce vă reprezintă. Cine știe, poate un fotowall?

Uite aici o platformă simpatică ce te va ajuta să creezi hashtagul potrivit: Wedding Hashtag Wall sau poate vă ajută în brainstorming.

Fotografii

Încurajează-ți invitații să facă fotografii și să le posteze pe propriile conturi, folosind hashtag-ul evenimentului vostru. Vorbind în termeni tehnici, acesta este un mod foarte la îndemână să creezi buzz în online.

Nunțile au fotografi profesioniști, așa că lasă-te pe mâna lor pentru a avea fotografii calitative atât pentru albumul foto din social media cât și pentru cel ce va sta în bibliotecă.

Apoi, sunt câteva reguli care ar trebui respectate pentru a evita posibile neplăceri:

  • Fotograful are nevoie de spațiu și lumină bună
  • Evitarea fotografiilor indecente
  • Verifică de două ori că Hashtag-ul evenimentului vostru nu este pasibil de conotații
  • Evită live-streaming-ul pentru că este atât de ușor să încalci drepturile fiecărui invitat
  • Crează propriile reguli, de exemplu evitarea postărilor cu voi doi înainte de ceremonie.

Deja nu mai e ceva nou să-ți instagramezi evenimentele speciale din viață. Ia atitudine și organizează cel mai frumos eveniment, atât pentru invitații prezenți, cât și pentru cei care te urmăresc în Social Media.