Lagoo Snagov

Nunta ta în mijlocul naturii!

Vă doriți oficializarea ceremoniei într-o gradină, pe malul lacului și preferați natura, în locul saloanelor tradiționale? Atunci, Lagoo Snagov este locul ideal pentru voi. Iți ascultăm dorințele, ne consultăm și găsim împreună soluțiile cele mai potrivite pentru organizarea evenimentului tău. Ne luăm toate măsurile de siguranță, până la cele mai mici detalii, astfel încât orice eveniment găzduit de Lagoo Snagov va fi unul pe care invitații tăi nu îl vor uita.

Lagoo Snagov îți oferă cadrul potrivit pentru o nuntă inedită și memorabilă!

Pavilionul Luna

Pavilionul Luna este dedicat organizării de evenimente de 100-250 de persoane în stil dineu și până la 400 de persoane în setup cocktail. Salonul dispune de garderobă, cameră de relaxare, bucătarie cu dotări de  ultimă generație, precum și o terasă acoperită cu ieșire spre lac.

Facilități

 • Suprafața interioară 400mp
 • Terasă acoperită cu ieșire spre lac
 • Spațiu exterior delimitat pentru fiecare dintre pavilioane
 • Sistem de restrângere a spațiului pentru evenimente mai mici
 • Bucătarie cu dotări de ultima generație

Pavilionul Sole

Pavilionul Sole, având o suprafață mai mare, poate găzdui evenimente de mari dimensiuni, de până la 450 de persoane în stil dineu și 700 de persoane în setup cocktail. Salonul dispune de garderobă, cameră de relaxare, bucătarie cu dotari de  ultima generatie, precum și o terasă acoperită cu ieșire spre lac.

Facilități

 • Suprafața interioară 600mp
 • Terasa acoperită cu ieșire spre lac
 • Intrare individuală cu zonă de lounge
 • Spațiu exterior delimitat pentru fiecare dintre pavilioane
 • Sistem de restrângere a spațiului pentru evenimente mai mici
 • Bucătărie cu dotări de ultima generație

Testimoniale

Am visat la nunta sufletului meu și nu am acceptat mai puțin! Am ales  Lagoo când era la stadiul de fundație, îndrăgostiți de loc și de schița salonului. Și încrederea ne-a fost răsplatită, am avut o nuntă de basm: totul verde, scăldat de razele soarelui la apus, un lac magnific, plin de nuferi și o mâncare delicioasă si extrem de rafinată.

Ana & Dumitru

„Am avut parte de o nuntă minunată, fără stres înainte și în timpul evenimentului, mâncarea și locația au fost deosebite, iar organizarea perfectă.

Mulțumim pentru profesionalismul de care ați dat dovadă. Datorită echipei voastre noi am reușit să ne bucurăm de propria nuntă.”

Beatrice Nazîru Frunză

„A ieșit superb!

Vă mulțumim pentru o nuntă fără griji! Mâncarea foarte bună, sonorizarea a fost super și s-a dansat toată noaptea! Mulțumim frumos pentru toată organizarea! Stresul a fost inutil!”

Andreea & Mihai

„Am avut  o nuntă reușită din toate punctele de vedere, mulțumim organizatorilor care s-au ocupat de cele mai mici detalii, totul a fost perfect.

Recomand cu drag și încredere acest loc pentru o nuntă de vis!”

Roxana & Ovidiu

Urmărește-ne pe Instagram:

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.