Lagoo Snagov

Cele mai reușite evenimente - Lagoo Catering

De la evenimente Private și Corporate, până la Festivaluri, Lagoo Snagov vine cu o experiență de peste 5 ani în livrarea celor mai reușite evenimente.

Sutele de mii de farfurii servite de-a lungul timpului, ne-au ajutat să găsim cele mai savuroase combinații de gusturi customizate conform conceptelor de eveniment.

Astfel, nu ne limităm doar la granițele locației de pe malul Lacului Snagov venind cu o nouă soluție pentru toate tipurile de evenimente: Livrăm cele mai inedite meniuri în regim catering.

De ce să alegi serviciile noastre?

Diversitate Culinară

Oferim o gamă variată de opțiuni culinare, de la preparate tradiționale la mâncăruri internaționale, care pot satisface toate preferințele și necesitățile invitaților tăi.

Calitate Superioară

Ne mândrim cu ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate, pregătite cu atenție și pasiune de către bucătari experimentați.

Flexibilitate și Personalizare

Înțelegem că fiecare eveniment este unic. De aceea, lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea un meniu personalizat, adaptat nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Experiența Noastră

Avem o experiență vastă în servirea diferitelor tipuri de evenimente, de la nunți și petreceri private la conferințe și evenimente corporate.

Solicită acum sfatul echipei Lagoo și află ce servicii suplimentare îți punem la dispoziție!