Indiferent dacă sunt florale sau nu, aranjamentele sunt una dintre cele mai la îndemână căi pentru a crea vibe-ul evenimentului vostru.

După ce ai ales tematica, poți să îți îndrepți atenția către aranjamentele de pe mese. Odată alese, 40% din întregul eveniment are vibe-ul creat.

Fie că alegi simplitatea sau ceva foarte personalizat, îți lăsăm mai jos câteva idei care să te inspire în planificarea evenimentului vostru. Așa cum o spunem mereu, tematica evenimentului trebuie să vă definească pe voi și povestea voastră de dragoste. Poate sunteți pasionați de călătorii și atunci puteți să vă duceți invitații în călătorii cu ajutorul decorului și al aranjamentelor, ori poate sunteți mai artsy și romantici și puteți opta pentru o nuntă boho-chic. Sunteți unici și așa ar trebui să fie și evenimentul vostru.

Iată o selecție de 23 modele de decorațiuni pentru mese:

Decorațiunile Meselor

Decorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile MeselorDecorațiunile Meselor

Decorațiunile Meselor

Sunt o mulțime de motive ca evenimentul vostru să fie o experiență unică, atât pentru voi cât și pentru invitații voștri. Și tot atât de multe opțiuni și pentru decorul și decorațiunile meselor.