Cred că suntem cu toții de acord că paleta de culori tomnatice este un deliciu vizual. Dacă ești în pragul pregătirilor de nuntă sigur ai ajuns și la paleta de culori. Cum crezi că ar arăta nunta ta cu iz tomnatic?

Roșu intens, cum ar fi merișorul și merlotul, tonuri de pământ – verde, ivoire, taupe și culoarea prafului şi fumului.. Totuși, te ajutăm noi cu acest exercițiu de imaginație.

nunta-toamna

LOCAȚIA

Încurajăm ca ceremonia să aibe loc afară. Investiția în decor tinde spre zero pentru că natura vă va ajuta enorm, aducând o nebunie de culori. Ulterior nunta se poate muta într-un cort, hambar sau cabană, temperaturile scăzând destul de mult pe timpul serii.

STILUL

culori-nunta-toamna

Puteți opta pentru o rochie simplă, însă îi poți da twist-ul cu o jachetă, un poncho sau un bolero chic dar și util pentru răcoarea nopților de toamnă. Pentru mire puteți alege un costum simplu cu inserții rustice și țesături din lână sau stofă în carouri și un papion chic.

Domnișoarele de onoare pot avea rochiile în paleta de culori tomnatice și accesorii de păr din frunze, ghinde sau conuri. De asemenea, buchetele de flori pot conține frunze și crenguțe sau, de ce nu, flori uscate.

PAPETĂRIE

Bineînțeles, atât pentru însemnările de pe mese, numerele meselor și invitații, vă recomandăm hârtia Kraft (hârtia maro). Cu un font caligrafic și un pic de auriu totul devine super chic!

FLORI

Daliile, trandafirii și ranunculus sunt printre vedetele toamnei însă nu uităm și fructele de pădure, frunzele, florile uscate și penele pentru a completa aranjamentele florale.

DECORUL

Semnele rustice din lemn cu scris de mână sunt perfecte pentru a indica invitaților diversele zone din evenimentul vostru. Un candy bar cu plăcinte și prăjituri – de la celebrele tarte cu mere, dovleac până la acadele, macarons și bomboane în culorile toameni. De asemenea, sclipiciul, auriul, mușchiul fructele de sezon cum ar fi merele, smochinele și rodia sunt ideale pentru a sala evenimentului vostru. Lumina caldă dată de abajururile colorate în portocaliu, galben sau verde, lumânări sau instalații luminoase care să traverseze întreaga încăpere vor crea o atmosferă caldă și primitoare.

Vouă vă surâde o nuntă tomnatică? Lagoo vă permite să vă jucați cu decorul, să organizați ceremonia în aer liber și să vă lăsați pe mâinile naturii pentru a vă crea peisajul perfect.

nunta-toamna

nunta-toamna

nunta-toamna

nunta-toamna

nunta-toamna

nunta-toamna

nunta-toamna

nunta-toamna

nunta-toamna

nunta-toamna

Fotografiile sunt preluate de pe Bridal Guide si Pinterest.