Intâlniri, brainstorming-uri interminabile, proiecte multe, deadline-uri scurte… fiecare zi la birou poate fi o provocare și poate aduce angajaților stări de agitație și stres. Ajută-i să își recapete energia și să își îmbunătățească modul în care colaborează în echipă. O echipă echilibrată va aduce întotdeauna rezultatele cele mai bune!

Iar dacă o escapadă de o zi în mijlocul naturii, la câțiva kilometri de București, în care membrii echipei tale să se deconecteze de la stres și să se reconecteze la echilibru, este soluția pe care ți-o imaginezi…. Noi știm locul perfect pentru voi. Ce-ai zice de un team building în mijlocul naturii, la Lagoo Snagov?

Cum ar fi să fugiți de zarva orașului? Să vă fructificați timpul într-un mediu proaspăt și prietenos, în care să vă cultivați spiritul de echipă? REunește-ți echipa în mijlocul naturii!

 

Ieșirile în aer liber nu doar țin stresul la distanță, ci vă oferă un sentiment de libertate. Veți uita de constrângerile și rigorile unei zile obișnuite la birou. Iar jocurile de echipă au rolul de a dezvolta coeziunea și sentimentul de apartenență.

Fie că vorbim despre o activitate competitivă, ori despre a apela la îndemânarea și priceperea fiecărui membru al echipei pentru a construi sau a descoperi ceva nou împreună, aceste activități contribuie la dezvoltarea încrederii la nivelul echipei.

Căci, ce poate fi mai frumos decât să construiești sau să reconstruiești echilibrul echipei, să stimulezi eficiența angajaților și colaborarea dintre aceștia și să vă bucurați împreună de noile skill-uri pe tot parcursul anului, la birou, în proiectele pe care le desfășurați împreună. Este un fapt că succesul se obține și se trăiește în echipă!

Ce putem face pentru tine și echipa ta?

Imaginează-ți că echipa ta este un puzzle, de aceea este important să acorzi atenție fiecărei piese în parte. Lucrăm cot la cot pentru a desăvârși programul de team building adaptat nevoilor echipei, care să vină în întâmpinarea provocărilor zilnice și să vă ajute să le depășiți ușor.

 

Cu ajutorul unor profesioniști din zona de team building, am conceput o gamă de evenimente și activități specifice coeziunii și dinamicii unei echipe pentru ca voi sa alegeți ceea ce vi se potrivește.

Vreți să alternăm activitatea de team building cu o întâlnire, înainte, sau o cină tip cocktail în grădină, după? Orice ai alege, prioritatea noastră absolută este să găsim rețeta de succes pentru voi!

Sportivi în echipă? Sigur că da! Pentru ei am pregătit sporturi nautice pe lacul Snagov. Locația este bază de agrement pentru caiace, plăci SUP, vaporașe și bărcuțe. Cum sună o cursă contracronometru pe lac?

O escapadă de Mountain bike îi va mulțumi pe cei dornici de adrenalină. Iar dacă vă place să explorați,  nu veți putea refuza o drumeție în răcoroasa pădure Snagov.

Recomandăm implicarea în activități și jocuri de grădină, care să sfârșească cu multe zâmbete și râsete!  Ce alegi: badminton, volei, mini-golf, giant Jenga ori (de ce nu?) mima! 🙂

Și pentru că știm cât de solicitantă poate fi o zi încărcată de activități, v-am pregătit o zonă de networking și relaxare. Vă energizăm cu specialități culinare sănătoase și băuturi răcoritoare. Fie că alegeți să gătiți prânzul împreună sau să asistați la un live cooking show, va fi un moment absolut delicios!

Să nu uităm de micul centru de echitație, Poveste cu Cai, situat în grădina Lagoo. Veți descoperi astfel plăcerea de a călări, într-o atmosferă liniștită.

Indiferent de tipul de eveniment ales pentru echipa ta, când vine vorba despre mixul de distracție și relaxare în natură, Lagoo poate fi cu greu egalat!

Iar dacă te-am convins că îți dorești experiența Lagoo pentru echipa ta, colega noastră Ramona, Corporate Account Manager, așteaptă să o contactezi la: e-mail corporate@lagoo.ro sau telefon (+4) 0771 264 207.

REunește-ți echipa în mijlocul naturii!