Te-a cerut să îi fii alături pentru toată viața în cel mai romantic moment, atunci când pur și simplu nu te așteptai, iar de atunci toate prietenele îți spun că radiezi de bucurie, plutești pur și simplu pe un norișor de emoție la fiecare pas.

Care este pasul următor? Planificarea unuia dintre cele mai frumoase, mai pure și mai impresionante momente din viața ta: nunta voastră! Cum faci, însă, astfel încât să îți păstrezi starea de spirit pozitivă și relaxată în perioada de organizare a nunții, care uneori poate deveni copleșitoare și ușor haotică?

Alegerea zilei disponibile

În primul rând, definitorie este alegerea zilei, iar conform statisticilor The Knot, aproximativ 70 % dintre nunți sunt planificate într-o zi de sâmbătă. Iar acest aspect poate însemna de la bun început indisponibilitate pentru data dorită. Însă, privește jumătatea plină a paharului, de care poți beneficia: disponibilitatea ridicată a locațiilor și a facilităților exclusiviste în zilele de duminică.

Sfatul nostru este să faci un exercițiu de imaginație și flexibilitate alături de noi…imaginează-ți următorul scenariu: cum ar fi să admiri lacul Snagov de pe ponton duminică dimineața, chiar înaintea cununiei civile ce va avea loc în aer liber, ciocnind un pahar de șampanie sau un cocktail înainte de sosirea invitaților?

Alegerea fotografului ori a DJ-ului

În al doilea rând, nu doar locația este mai degrabă disponibilă într-o zi de duminică, ci și fotografii, videografii sau trupa muzicală, spre exemplu. Astfel, dacă te-ai îndrăgostit iremediabil de anumite fotografii de nuntă pe care ți-ai dori să le ai și tu în album pentru toată viața, îl vei putea alege mult mai usor pe fotograful ideal pentru a face asta. De asemenea, selectarea DJ-ului mult dorit îți poate crea dureri de cap pentru nunta sâmbătă. Iar pentru ziua de duminică disponibilitatea să fie floare la ureche.

Descoperă celelalte avantaje ale unei nunți duminica în articolul Ghidul Miresei!

 

Photos: www.sulyokimaging.ro | Adrian Sulyok