Oază de relaxare

Lacul înconjurat de zona foișoarelor, lounge-ul și spațiul verde ideale pentru picnic sau networking la un pahar de Prosecco. Altfel spus, locul în care să vă celebrați reușitele, să planificați următoarea strategie sau să conturați obiectivele pe termen lung.

Furnizori exclusiviști

Dulciurile fructate, siropurile & șerbetul compun un lemonade bar complet, infuzie răcoritoare de energie într-o zi toridă de vară. Un Meat Bar, acompaniat de un Cheese Buffet cu siguranță vor satisface cele mai fine papile gustative. Am selectat cu atenție furnizori dintre cei mai exclusiviști, pentru a vă bucura de gusturile rafinate, indiferent de sezon. 

Team building

Cât de bine îți cunoști echipa în afara ședințelor ori a brainstorming-urilor? Un răspuns onest va lăsa loc de semne de întrebare și în mod cert vei înțelege că nu atât de bine pe cât ți-ai dori.

Pentru noi, un team building reusit este o extensie a fiecăruia dintre participanți, a dorințelor companiei și a obiectivelor de coeziune pe care vi le propuneți.

De aceea, vă propunem să debutăm cu o activitate de tip icebreaker care să vă apropie și să vă scoată la iveală skill-urile individuale. Astfel, construim un liant comun, ajutându-vă să vă simțiți conectați pe toată durata team building-ului. Cunoașterea abilităților fiecăruia va determina o colaborare semnificativ mai productivă.

Apoi, în funcție de obiectivele definite la nivelul echipei, fie că vă doriți stimularea creativității, motivarea colegilor, ori cultivarea abilităților de leadership, vom selecta împreună ingredientele care alcătuiesc rețeta de succes pentru echipa ta.

 Pentru după-amiază, vă recomandăm o plimbare cu caiacul pe lacul Snagov, ocazia ideală de a vă testa coordonarea în sincron.

Iar dacă vă doriți o experiență completă, vom încheia această zi cu un party efervescent, muzică bună și echipa ta reunită în cea mai bună versiune a sa!

Așadar, dacă te-am convins că îți dorești experiența Lagoo pentru echipa ta, o poți contacta pe colega noastră Ramona, Corporate Account Manager, la: e-mail corporate@lagoo.ro sau telefon (+4) 0771 264 207.