Ni se spune mereu de către cei care ne-au ales că Lagoo este cea mai frumoasă locație în care au fost vreodată. Pentru cei care încă nu ne-au vizitat, nu vrem să ne credeți pe cuvânt, ci ne-am gândit să vă facem un scurt tur virtual al celor mai instagramabile locuri din locația noastră!

1. Leagănul

Decorat cu flori și petale în culori pastelate, leagănul este unul dintre cele mai romantice locuri în care invitații noștri adoră să-și facă poze în mijlocul naturii.

     

                                                                                                      Sursa foto Silhouettes

2. Arcada

Arcada, locul în care celebrăm cununiile în aer liber, și nu numai. Nuanțele apusului roșiatic creează cadrul ideal pentru o poză super instagramabilă!

   

3. Lacul 

Pe lângă frumusețea naturală a lacului Snagov, baza de agrement nautic de pe lac oferă posibilitatea închirierii caiacelor, plăcilor SUP. Iar plimbarea cu vaporașul pe lac poate fi cireașa de pe tort într-o zi relaxantă de weekend.

Sursa foto Alex Bogdan Photography

4. Foișoarele

Foișoarele sau locul perfect în care poți veni în weekend la un picnic alături de familie, prieteni sau colegi. Redescoperiți bucuria de a petrece timp în mijlocul naturii! Grill & bar Lagoo în zona foișoarelor pregătește în fiecare weekend (începând cu ora 10 a.m.) burgeri delicioși, cartofi crocanți cu ierburi aromate și salate de sezon. Ți-am făcut poftă?

 

5. Centrul de echitație „Poveste cu cai”

Cuvintele sunt de prisos, uneori sunt insuficiente pentru a descrie emoțiile pe care le trăiești @Lagoo. Ce poate fi mai pur și frumos decât contopirea omului cu natura? 

Extra: Aleile iluminate cu candelabre creeză o atmosferă fermecătoare și dau un plus de rafinament evenimentului vostru. Instagramabil or what?

Sursa foto STUDIOBLITZ

Era să uităm…nu puteam să nu vă împărtășim poate cel mai frumos spectacol al naturii. În serile răcoroase de vară, dacă vă îndreptați privirea către cer, s-ar putea să zăriți stele căzătoare, așa cum am surprins noi.

Aproape magic, nu? Te așteptăm în vizită. Contactează-ne pentru a programa o vizionare sau pentru a ne spune care este locul tău instagramabil preferat! 

#lagoodlife