Miros de scorțișoară, plăcinte ca-n copilărie, colinde, 2 pavilioane cu dotări de ultimă generație și 6 hectare acoperite cu zăpadă pufoasă, iată cadrul propus de echipa Lagoo pentru Crăciunul vostru în mijlocul naturii! Însă…

Ce tematică alegi pentru petrecerea de Crăciun?

Descoperă scenariul cel mai potrivit pentru petrecerea voastră de Crăciun și mai ales, ce trebuie să aveți în vedere pentru ca aceasta să fie una memorabilă!

Concept

Pentru a aduce buna dispoziție în echipă, cel mai important aspect este alegerea tematicii. Aceasta va determina ulterior ce „straie” va îmbrăca întreaga petrecere, pornind de la decor sau meniu până la activitățile propuse.

Top 5 concepte propuse de Lagoo:

  • Ugly Sweater party – Cu toții avem în șifonier acel pulover cu motive de Crăciun, primit de la rude îndepărtate sau de la colegul amuzant anul trecut la Secret Santa. Firește că nu l-ai purtat niciodată, dar cum ar fi dacă v-ați îmbrăca cu toții așa la petrecerea de Crăciun?

 

  • Traditional party – Celor care apreciază autenticitatea tradițiilor românești, le propunem o petrecere clasică, în stil dineu. Platourile savuroase acompaniate de un vin rafinat vor contura atmosfera de sărbătoare. Și, pentru ca starea de spirit a angajaților să fie la înălțime, premiază-i! Fie că alegi niște diplome cu titluri onorifice amuzante sau diverse cadouri personalizate, cu siguranță vei aduce multe zâmbete echipei tale.

 

  • Tropical party – Pentru spațiul amplu oferit de pavilioanele noastre, niciun decor nu este prea voluminos. Așadar, vă propunem o călătorie la mii de kilometri în zona tropicală. Veți uita garantat de vremea friguroasă, înconjurați de cocktail-uri cu ananas și nucă de cocos. Aloha!

 

  • Double DJ party – Double DJ party este un concept în care aducem nu unul, ci doi DJ, spre deliciul celor cărora le place să petreacă, indiferent de ocazie. Cei doi DJ se vor întrece live în mix-uri care să vă scoată pe toți pe ringul de dans! (foarte încăpător, de altfel).

 

  • Childhood memories party – Cea mai frecventă amintire din copilărie în sezonul rece? O bulgăreală bună cu prietenii, urmată de întoarcerea acasă cu obrajii rumeni de bucurie. În acest concept, vă propunem să vă bucurați împreună de zăpadă și să încercați multe activități în aer liber. Fie că alegeți exerciții complexe de team building, ori pur și simplu să faceți oameni de zăpadă sau să porniți o bătălie între echipe, distracția e garantată!

 

Indiferent de tematica aleasă, noi te întâmpinăm cu aceleași servicii ireproșabile, cu care te-am obișnuit și îți garantăm un Christmas party reușit, în mijlocul naturii!

Așadar, dacă te-am convins că îți dorești experiența Lagoo pentru echipa ta, o poți contacta pe colega noastră Ramona, Corporate Account Manager, la: e-mail corporate@lagoo.ro sau telefon (+4) 0771 264 207.