Spațiul pentru întâlnirile echipei tale ar trebui, în primul rând, să își atingă scopul și să fie funcționale, dar asta nu înseamnă patru pereți albi și scaune gri.

Fie că vorbim despre întâlnirile echipei de management sau întâlnirile departamentale, acestea necesită să acopere o serie de obiective printre care și crearea mediului propice pentru învățare. Așadar, pot fi spații pentru incurajarea creativității, pentru întâlnirile one-to-one, pentru stabilirea strategiilor companiei sau teambuilding.

Am stat de vorbă cu colegii de la UNIVERSUM despre spațiile potrivite pentru întâlnirile echipei și am întocmit o listă cu doar câteva idei simple și la îndemână pentru orice tip de eveniment cu echipa.

Natură sau Lumină Naturală

Există studii care arată că lumina naturală poate crește productivitatea cu până la 40% și creativitatea cu 15%. Lumina naturală într-un mediu de lucru nu doar că dă un boost productivității dar scade șansele de concediu medical și crește calitatea somnului. Pentru persoanele care sunt expuse stresului, lumina naturală poate scădea posibilitatea burn-out-ului.

Locațiile care au componente care țin de natură – fie lacuri sau spații verzi – sunt preferate datorită faptului că multe din sesiunile agendei evenimentului pot fi ținute outdoor, pot fi inserate activități de teambuilding sau grupurile de lucru pot profita să se lase inspirate de natură.

Liniștea unei Biblioteci

Vă mai aduceți aminte de perioadele din studenție când mergeam la bibliotecă să învățăm? Liniștea aceea productivă care ne ajuta să ne concentrăm să parcurgem cursuri întregi?

Aceasta poate fi recreată. Rafturile cu autorii preferați sau cărți din domeniu pot fi de ajutor fie pentru inspirație sau material pentru research, o lumină caldă care să aducă un iz de calmitate, fotolii, canapele și un covor în ton cu stilul bibliotecii iar atmosfera grupului poate rapid să devină una calmă dar productivă.

Culori, Culori, Culori

Covoare colorate, fotolii cu pattern-uri, forme geometrice care devin mese și un ecran mare cu un vizual atrăgător sunt doar câteva elemente care pot fi inserate într-o armonie menită să crească creativitate echipei.

Sunt (doar) trei idei simple care pot fi abordate cu ușurință în următorul tău eveniment cu echipa. Simplitate, culori, natură iar obiectivele întâlnirii pot fi atinse în doar câteva ore de lucru productiv.

Dacă îți dorești un eveniment în natură dar să menții și vibe-ul business, te invităm la Lagoo!

Vezi Locația