Pentru că suntem în plin sezon de festivaluri, astăzi prietenii noștri sunt în drum spre Electric Castle, alții încă se uită peste fotografiile de la Gărâna Jazz Festival.

Cum ar fi să ai o nuntă ca un festival? În care invitații tăi nu stau doar câteva ore cu tine, ci câteva zile? În care povestesc despre nunta ta o bună perioadă de timp? Și, cine știe, poate va deveni o tradiție să vă vedeți în fiecare an în această formulă?

Ei bine, noi credem că se poate. Iată cum îți poți transforma nunta în festival 🙂

 

LOCAȚIA

Nunta ta în mijlocul naturii! Te gândești să ai oficializarea ceremoniei într-o grădină, pe malul lacului? Sau petrecerea într-un spațiu ne-convențional?

 

nunta-ca-un-festival
Photo credits: Stock Up

Imaginează-ți următorul scenariu: un line-up de artiști care să crească nivelul energiei, invitații tăi să nu plece după doar câteva ore de petrecere, îmbrăcăminte adecvată unui festival, mâncare servită de la un food court. Este un scenariu îndrăzneț dar cu siguranță o gașcă întreagă de prieteni care se vor distra cum poate nu au facut-o niciodată.

 

TEMA BOHO

Tema boemă este foarte des abordată în ultimii câțiva ani. Este un trend de care nu te poți plictisi prea curând, fiind maleabil, simpatic,la îndemână și pe gustul tuturor.

Nunțile boho le vom aborda într-un articol dedicat în curând. Până atunci, te invităm să arunci o privire peste sneak peaks pe pinterest.

 

CORTURI

Invitații tăi pot sta în corturi extravagante sau își pot aduce animalele de companie. Cina festivă poate fi servită la o masă lungă, iar petrecerea se poate organiza sub cerul înstelat. Diminețile pot fi întâmpinate cu yoga la răsărit. Sună ideal și deloc a scenariu de nuntă ci mai degrabă un mic retreat între prieteni, însă cu un pic de curaj acest lucru se poate întâmpla.

Este un pas curajos să-ți organizezi nunta ca un festival, însă cu siguranță va fi o experiență de neuitat atât pentru voi, cât și pentru invitați.