La doar 30 minute de București, în inima naturii, pe malul Lacului Snagov, locația noastră a creionat sute de zile memorabile pentru diferite tipologii de oameni, cu nevoi diferite. Astfel, de-a lungul anilor, am încercat să ne adaptăm și să venim cu îmbunătățiri constante pentru a crea o locație complexă și cu adevărat magică. Iată top 5 motive pentru care ne poți vizita:

1. Lagoo Private Events

Fie că vorbim de nunți sau botezuri, unul din motivele principale pentru care ai putea să ne vizitezi este o vizionare alături de unul dintre specialiștii noștri în materie de planning. De la peisaje unice, la servicii de înaltă calitate, în mijlocul naturii evenimentele prind contur exact cum visezi.

2. Lagoo Corporate Events

Ai nevoie de o locație ideală pentru o conferință, workshop sau team building? Iată un motiv în plus să ne faci o vizită! Peisajul inedit conturat de zonele indoor și outdoor, serviciul de catering livrat de propria bucătărie, precum și poziția locației acoperă cu succes toate nevoile unui corporate event reușit.

3.Lagoo Grill & Garden

Dacă vrei să petreci zilele de weekend departe de agitația urbană, Lagoo Grill&Garden vine cu toate foișoarele deschise, unde poți savura preparate și băuturi pentru toate gusturile, iar spațiul verde de relaxare întregește cadrul natural de care poți să te bucuri alături de prieteni și familie.

4.Loc de joacă pentru copii

Weekend-urile nu arată la fel fără cei mici alături de noi. Astfel, le-am creat spațiul ideal și sigur de joacă, în timp ce părinții pot savura un cocktail relaxați, într-un foișor răcoros.

5.Caiac-Canoe și SUP-Surf

Cauți să ieși din monotonie? O plimbare cu SUP-Surf-ul sau o oră petrecută în caiac sunt doar două din activitățile inedite pe care le poți face în fiecare weekend în locația noastră. Peisajele sunt magice, iar experienețele sunt cu adevarat unice și spectaculoase.


Programeaza o vizionare!

Te așteptăm cu drag!