Se spune că dragostea și natura au foarte multe în comun. De aceea, natura poate fi cadrul ideal și ocrotitor pentru a celebra puritatea iubirii. Cerul senin amintește de pacea și liniștea pe care dragostea ți le oferă. Căldura unei relații poate fi asemănată razelor soarelui, iar crengile copacilor, revărsate peste lac, simbolizează, cu gingășie, unitatea unui cuplu.  

Natura protejează, de aceea este considerată cel mai important pion în realizarea unui eveniment magic. Dacă încă nu te-am convins că o locație în mijlocul naturii este alegerea ideală pentru evenimentul tău, iată 5 motive în plus: 

           1. Beneficiezi de cadre unice pentru ședința foto 

Fotograful trebuie ales în funcție de chimia pe care o are cu mirii. Fiecare artist are propria sa amprentă asupra rezultatelor sale, dar ce putem spune cu certitudine este că natura crează un cadru special. Peisajele magice din locația noastră ajută la creionarea unor amintiri unice, care să depășească bariera timpului. 

 

           2. Ești privat de zgomotele orașului 

Departe de gălăgia orașului, undeva pe malul lacului sau lângă padure, evenimentul tău prinde contur într-un cadru liniștit. Natura te protejează de zgomotele mașinilor, de aerul poluat și de agitația urbană, aceasta reprezentând un pilon de bază în a avea ziua mult visată la cele mai înalte standarde. 

                  

           3. Poți beneficia de cununia civilă în aer liber 

Locațiile situate în mijlocul naturii oferă adesea și un set-up potrivit de cununiilor în aer liber. Beneficiul principal în alegerea unei locații complexe, care să ofere oportunitatea oficializării relației dintre îndragostiți, este timpul salvat din ziua marelui eveniment. Pe lângă ambianța feerică, atât mirii, cât și invitații evită deplasarea de la o locație la alta. 

           

          4. Poți beneficia de spații destinate interacțiunii între invitați 

Spațiile de socializare, în aer liber, se întrepătrund cu natura și crează un tablou ideal pentru a facilita interacțiunea dintre invitați și gazdele petrecerii. 

 

           5. Ai parte de cel mai special decor 

Un alt avantaj al unei locații poziționate în natura este complexitatea decorului, care continuă dincolo de spațiul interior. Astfel, peisajul ajută să ai un decor continuu, atât în interior, cât și în exterior. 

Dacă te-am făcut curios, hai să ne cunoaștem! În weekend-ul 10-11 decembrie organizăm open days la Lagoo Snagov! 


Programeaza o vizionare!

Te așteptăm cu drag!