Când vine vorba de organizarea unui eveniment memorabil, bucătăria joacă un rol central și indispensabil. Nu există nimic mai plăcut decât să îți răsfeți invitații cu preparate delicioase și să creezi o experiență culinară de neuitat.

Cu mare bucurie îl aducem în prim plan pe talentatul nostru Chef bucătar Mihnea, cel care transformă fiecare eveniment într-o experiență culinară memorabilă.

Indiferent că avem în prim plan o nuntă magică, un botez de poveste, o petrecere sau un eveniment corporate, alături de echipa sa, va aduce în farfurie arome autentice, preparate fine și combinații unice ce vă vor încânta papilele gustative.

Meniurile Lagoo Snagov sunt conturate cu pasiune și un strop de magie, atât pentru aria de evenimente private, cât și pentru zona corporate, și nu uita, aportul tău este prețios, pentru o clipă, fi parte din echipa sa și creionează alături de el meniul perfect pentru tine și evenimentul tău! Iată câteva dintre scretele lui Mihnea:

Echipa – asul din mâneca unui Chef Bucătar excepțional!

După cum v-am povestit anterior suntem mândri să avem un chef bucătar remarcabil în fruntea echipei noastre gastro-magice. Noi celebrăm succesul ca rezultat al unei echipe de profesioniști talentați.

Fiecare eveniment special pe care îl găzduim este susținut de colegi dedicați și pasionați. Echipa lui Mihnea este alcătuită din bucătari talentați și colaboratori eficienți, care lucrează în armonie pentru livra experiențe culinare memorabile.

Împreună, reuşim să fim flexibili, să ne adaptăm rapid și să oferim soluții creative pentru orice cerință specială a clienților noștri.

Disciplina în bucătărie – gustul autentic al unei experiențe culinare premium!

Putem afirma cu certitudine că într-o bucătărie profesionistă, disciplina este cheia succesului.  Fiecare membru al echipei înțelege că suntem ca un ansamblu, iar fiecare instrument, fiecare mișcare și fiecare ingredient joacă un rol vital în obținerea rezultatului final – mâncarea perfectă pentru evenimentele dumneavoastră speciale.

În bucătăria noastră, menținem un mediu organizat și curat, având în vedere igiena și siguranța alimentară ca prioritate. Suntem concentrați și atenți la detalii, pentru că dorim să oferim preparate de înaltă calitate, care să satisfacă cele mai înalte așteptări.

Arta gastronomică – secretul din spatele unui eveniment perfect

Fie că este vorba despre o nuntă sau un alt tip de eveniment privat elegant, suntem aici pentru a transforma fiecare moment într-o experiență culinară impecabilă. Chef-ul nostru talentat, împreună cu echipa sa, servește bucate savuroase, inspirate de o varietate seducătoare de tradiții gastronomice și cele mai îndrăznețe secrete culinare.

Creativitatea ne definește, iar prezentarea preparatelor este un spectacol în sine. Farfurii minuțios montate, combinații de arome și diversitate, toate acestea se împletesc într-o simfonie culinară de neuitat!

Lasă-ți imaginația să dicteze și schițează alături de echipa noastră propriul meniu de eveniment, exact așa cum ai visat! Unicitatea gusturilor voastre este ingredientul special care creionează meniuri unice!


Programeaza o vizionare!

Te așteptăm cu drag!