Evenimentul vostru trebuie să vă caracterizeze. De la locaţie, la tematica evenimentului, la aranjamente şi momentele de entertainment, tort, costum şi rochie până la invitaţiile trimise apropiaţilor.

Priviţi invitaţiile de nuntă precum cărţile de vizită ale evenimentului vostru. Pe lângă design, nu uita de informaţiile esenţiale: data, ora şi locul ceremoniei dar şi a petrecerii (în cazul în care sunt în locaţii diferite), tematica nunţii – mai ales dacă presupune un dress-code obligatoriu. Restul textului ţine strict de dorinţele voastre, de personalitatea cuplului – de la poze cu voi, poezii, poveşti şi ilustraţii ce vă definesc, părinţii, naşii şi orice consideraţi voi esenţial ca invitaţii voştri să ştie.

Ştim că surprizele stau în detalii, de aceea poţi concepe o invitaţie care să surprindă. Te poţi folosi de materiale şi hârtii cu texturi speciale, inserţii aurii sau argintii, pietre, perle, parfum sau gravuri şi tăieturi sau modul în care acestea sunt prezentate – de la eprubete, la puzzle-uri sau dulciuri.

Indiferent de stilul dorit pentru întreaga nuntă, cu siguranţă, doriţi să vă surprindeţi invitaţii din primele clipe de la aflarea veştii că urmează să spuneţi da.

Vă lăsăm mai jos 17 idei inedite de modele de invitaţii pentru nuntă:

modele inedite de invitatii pentru nunta

Sursa fotografiilor: Pinterest